Skip to main content

Kiinteistönhoito ja kunnossapito yritysten ja kotitalouksien tarpeisiin – Kuljetusliike J. Saari, Kangasala – Tampere

Kiinteistönhoito Kangasalan seutu

Kuljetusliike J. Saari hoitaa ja huolehtii kiinteistöjen, teiden ja pihojen kunnossapidosta kaikkina vuodenaikoina Kangasalan seudulla.

Kiinteistöjen, teiden ja pihojen kunnossapitoon Kramer-pyöräkuormaaja on paras työväline. Harjaamme ja pesemme katuja siihen tarkoitetulla lisälaitteella, kauhalla kuormataan ja siirretään maa- ja lumikasat sekä tasoitetaan kiviainekset. Trukkipiikit ovat kuormalavojen käsittelyyn.

Talvikunnossapito – Lumen auraukset ja hiekoitukset sekä lumityöt

Teiden ja pihojen talvikunnossapitotyöt vaihtelevat talven lumimäärän mukaan. Talven kunnossapitoon varattu kalusto on kuitenkin hyvä olla olemassa, samoin hiekoitussepelit. Lumityöt kannattaa suunnitella lumettomaan hetkeen – Selkeä toimintasuunnitelma lumen aurauksesta pois tonteilta ja teiltä liikennettä ja asukkaita häiritsemättä suunnitellaan jo ennen talven tuloa.

Pyydä tarjous

Kuljetusliike J. Saari tarjoaa vahvaa suomalaista ammattiosaamista kourakuljetuksiin, maansiirtoon ja kiinteistönhoitoon Kangasalan ja Tampereen seudulle. Mullan ja murskeen sekä maa- ja kiviaineksien toimitus ja pois vienti tapahtuu samalla kertaa. Olemme luotettava kumppanisi pihojen ja teiden kunnostukseen sekä maa-ainesten toimitukseen.